Субсидія

На отримання субсидій ще не розробили нових бланків

У Конотопській міській раді повідомили, що у зв`язку з відсутністю затверджених форм заяв та декларацій на отримання субсидій, центром надання адміністративних послуг тимчасово не надаються талони та не здійснюється прийом громадян з даного питання.
Про початок прийому буде повідомлено пізніше.

Натомість, у Кролевецькій міській раді анонсували попередній запис для громадян на отримання субсидій.

 «Впродовж травня-вересня 2021 року документи, необхідні для отримання субсидії, будуть прийматися від громадян за попереднім записом за телефонами: +38 (068) 436-07-14 та +38 (05453) 9-50-61 за адресою Україна, Сумська обл., Конотопський р-н., м. Кролевець, вул. Грушевського, 19, каб. №6», – поінформували на сторінці міськради.

На наш запит віртуальний помічник на сайті Мінсоцполітики надав роз‘яснення, що Урядом прийняте рішення щодо умов отримання субсидії  з 1 травня.

«Станом на 11.05.21 р. ми очікуємо на розробку механізму його впровадження і відповідно щодо бланків та умов роботи сайту, – зазначили в міністерстві.

Нагадаємо, заяву та декларацію з травня 2021 року можна подати особисто (або уповноваженою особою), надіслати поштою або надіслати в електронній формі через офіційний вебсайт Мінсоцполітики з накладанням кваліфікованого електронного підпису або через Єдиний вебпортал електронних послуг.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button