Досягнення

Кролевчани перемогли на обласному етапі Всеукраїнського зльоту юних туристів-краєзнавців

23 червня на базі Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю пройшов ІІ-й обласний (фінальний етап) Всеукраїнського зльоту юних туристів-краєзнавців. Його учасниками стали 10 команд закладів освіти Сумщини, серед них і кролевчани. Про це повідомила наставниця кролевецьких туристів Олена Єсипенко

Команда кролевчан під керівництвом Олени Єсипенко та Наталії Ахроменко, у складі: Мирослава Бура, Анастасії Ковтун, Антона Діденка, Олександра Костецького, Ксенії Рудаковської, Єлизавети Кучерявої та Артемія Кучерявого показали найкращі результи і стали першими серед учасників зі всієї Сумщини.

Перша частина конкурсної програми проходила в онлайн форматі. Вона включала в себе такі види, як «Візитка команди», вікторина з історії України та «Творчі майстерні», у ході яких юні краєзнавці готували реферати з історичного, географічного, геологічного, екологічного краєзнавства та етнографії.

У ході фінального етапу туристи-краєзнавці пройшли випробування під час проходження експедиційним маршрутом, який включав такі види змагань: командна туристична смуга перешкод, екологічна майстерня «Знати, щоб зберегти», творча майстерня «Креативні музейні світлини» та пізнавальна інтерактивна гра «Подорожуємо Сумщиною».

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button