Влада

Не вистачило голосів за призначення екс-секретаря Конотопської міськради заступником голови Сумської обласної ради

Вчора, 29 жовтня, на розгляд депутатського корпусу Сумської обласної ради було винесене питання щодо призначення депутата облради Тетяни Сизон заступником голови Сумської обласної ради.

Відповідне рішення не набрало необхідної кількості голосів під час таємного голосування за кандидатуру екс-секретаря Конотопської міськради минулого скликання. «За» проголосувало 30 депутатів, 1 бюлетень визнано не дійсним, «проти» проголосувало 4 депутати.

Нагадаємо, Тетяна Сизон повноваження секретаря Конотопської міської ради виконувала з 28 серпня 2018 року, коли депутати поголосували за виголошення недовіри діючому меру Артему Семеніхіну.

Після поновлення в судовому порядку  очільника Конотопу на посаді, 30 червня 2020 року, в ході сесійного засідання було прийняте рішення про зняття Тетяни Сизон з посади секретаря Конотопської міської ради, шляхом таємного голосування.

Нині ж, Тетяна Сизон є депутатом Сумської обласної ради, яка обрана від політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ» 25 жовтня 2020 року. Вона є помічником депутата Верховної Ради України Ігоря Молотка за строковим трудовим договором на постійній основі.

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button