Захисники України

У Конотопі зустрічали захисників України, що повернулися з зони ООС

Сьогодні, 3 грудня відбулися урочистості з нагоди зустрічі особового складу 58 ОМПБр ім. гетьмана І. Виговського, що прибув з району проведення операції Об’єднаних сил та церемонія вшанування полеглих Героїв російсько-укранської війни Конотопської ОТГ та бригади на оновленому Пантеоні Національної пам’яті в Конотопі.

Під час заходу були вручені військові нагороди та лунали слова глибокої подяки на адресу благодійників – волонтерів, громадських організацій, благодійних фондів, меценатів.

Також, присутні мали нагоду побачити парад військової техніки та почути патріотичні пісні у виконанні учасників художньої самодіяльності.

Ми повернулися додому задля безпеки рідного міста. Ми відновимо сили та продовжимо свою тяжку працю на Східному фронті для того, щоб наші рідні не знали, що таке війна.
Служимо Українському Народові!, – зазначили на сторінці 58 ОМПБр ім. гетьмана І. Виговського

Схожі статті

Один коментар

  1. Вітаю із святом та юбілеєм свята, 30ти річчам ЗСУ ! Вітаю всіх захисників України, подяка Вам і пошана, низький уклін і вічна пам,ять, живим і мертвим – тричі Слава ! Повертайтеся живими, смерть ворогам !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button