Відзначення

У Кролевці відзначили Міжнародний День людей з інвалідністю

Сьогодні, 3 грудня у Міжнародний День людей з інвалідністю, депутати Кролевецької міської ради від фракції ПП «Слуга Народу» Дмитро Бочаров та Сергій Петрусенко відвідали Центр соціальних послуг Кролевецької міської ради.

Вони вручили директору центру Ользі Романенко від депутата Сумської обласної ради Олександра Слюсара сертифікат на придбання засобів реабілітації, а також солодощі та фрукти  для дітлахів, що проходять реабілітацію в закладі. За рік, в даному центрі послуги отримують понад 50 мешканців Кролевецької громади, з яких більшість – діти.

Від імені колег Дмитро Бочаров подякував працівникам центру за їх важливу, необхідну місію, зазначивши, що робота з дітьми задля їх подальшої  соціалізації, створення рівних можливостей для кожного мешканця громади сприятиме як індивідуальному росту особистості, так і розвитку Кролевеччини вцілому.

Також, цього дня народні обранці зустрілися з головою ГО «Кролевецька районна громадська організація інвалідів з порушенням опорно-рухового апарату «Пліч-о-пліч» Павлом Самойленком. Йому було передано від обласного депутата сертифікат  на вирішення першочергових питань. Також, спільно напрацювали подальші кроки щодо підтримки людей з інвалідністю на Кролевеччині.

Ці сильні духом люди надихають на реалізацію спільних ініціатив щодо сприяння у забезпеченні рівності всіх мешканців нашої громади. Особливо приємно підтримувати тих, хто прагне до змін і сам є прикладом для кожного з нас, – зазначив під час зустрічі Дмитро Бочаров

У свою чергу Павло Самойленко сказав,  що, нажаль, сьогодні досить часто інвалідність отримують молоді люди, в тому числі і через необережне водіння, але всі ці люди прагнуть до реалізації і громадська організація, завдяки підтримці центру соціальних служб, небайдужих людей, сприяє втіленню в життя їх прагнень.

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button