Безпека громадян

У Бурині вчилися протидіяти захопленню адміністративних будівель

Вчора, 3 грудня, у приміщенні Буриньського міського суду співробітники відділу поліцейської діяльності № 1 (м. Буринь) Конотопського районного відділу поліції ГУНП в Сумській області разом з працівниками підрозділу судової охорони та працівниками 18 державної пожежно-рятувальної частини відпрацювали порядок дій на випадок захоплення адміністративної будівлі.

Під час тактико-спеціальних навчань задіяний особовий склад здобув навички евакуації людей з захопленої будівлі та методи її звільнення у разі захоплення.

Також, правоохоронці разом з рятувальниками пропрацювали план дій на випадок пожежі з метою швидкого знешкодження місця загорання та стовідсоткового збереження життя та здоров’я людей, які на момент події можуть знаходитись у будівлі.

Такі тренування допомагають правоохоронцям набути необхідних практичних навичок, опанувати теоретичні знання, аби в реальних умовах, при виникненні надзвичайної ситуації, діяти впевнено і злагоджено, – зазнаваться у відділі комунікації поліції Сумщини.

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button