Covid-19

Сумщина – “помаранчева”, але коефіцієнт виявлення хворих на Covid-19 відповідає “червоному” рівню епіднебезпеки

Відповідно до даних МОЗ, на сьогодні в Україні встановлено “червоний” рівень епіднебезпеки в Івано-Франківській області, 10 областей, серед них і Сумщина – “помаранчеві”.

За рівнем захворюваності Сумська область йде одразу за Івано-Франківськом, також і коефіцієнт виявлення випадків інфікування відповідає “червоному” рівню епіднебезпеки. Рівень госпіталізації виявлених хворих сладає 52,9 на 100 тисяч населення, а завантаженість ліжок з киснем складає 33,1 %.

За інформацією Сумської ОДА, за минулу добу COVID-19 підтвердили у 856 осіб (Конотопський р-н – 29, Охтирський р-н – 118, Роменський р-н – 56, Сумський р-н – 649, Шосткинський р-н – 4)

У розрізі громад Конотопщини, виявлено нові випадки захворювання у Буринській МТГ – 1, Конотопській МТГ – 27 та у Кролевецькій – 1.

За даними Кролевецької міської ради, станом на 24 січня у КП “Кролевецька лікарня” на стаціонарному лікуванні перебуває 30 осіб, також восьми особам встановлено підозру на COVID-19. У реанімаційному відділенні перебуває 3 особи. Одна людина померла з підозрою на COVID-19.

 

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button