Кримінал

У Кролевці обікрали продуктовий магазин

Скориставшись відсутністю сигналізації та охорони в одному з магазинів міста, зловмисник проник всередину та викрав з каси майже 3 000 гривень й продукти харчування. Однак залишитися невикритим йому не вдалося. Вже за кілька годин його розшукали співробітники поліції, – повідомили у відділі комунікації поліції Сумщини.

До відділення поліції № 1 (м. Кролевець) надійшло повідомлення про крадіжку з магазину. Продавчиня розповіла, що зранку прийшла на роботу та побачила відкритий магазин, безлад у приміщенні та відсутність грошей у касі.

Прибувши на виклик правоохоронці з’ясували, що зловмисник потрапив до приміщення магазину, зірвавши навісний замок з дверей.

В ході подальшої перевірки працівники поліції перевірили осіб, які можуть бути причетними до вчинення даного злочину. Так, навідавшись за черговою адресою поліцейські побачили частину викрадених речей вдома у раніше судимого за подібні злочини чоловіка. У скоєному він зізнався та розказав, що іншу частину викраденого залишив на зберігання у свого товариша. 

Гроші та частину продуктів харчування правоохоронці вилучили та повернули власниці.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Наразі вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Слідство триває.

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button