Освіта

Почесний кролевчанин став головним редактором другого тому Енциклопедії освіти

Сьогодні, 21 квітня Президент Національної академії педагогічних наук, почесний громадянин Кролевеччини Василь Кремень отримав на підпис, як головний редактор, текст другого видання Енциклопедії освіти. Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

Майже два рокі разом з авторьким колективом Академії педнаук відточували склад Енциклопедії освіти, більше 1500 термінів, декілька сотен авторів. Контент багатющій. Завдякі наполегливості Василя Григоровича Креміня нам вдалося довести видання до найвищого рівня. Тепер друк і розповсюдження книги. А потім переведення її в електронний формат. Все нове і цікаве колись робиться вперше. З того і радіємо”, – зазначив шеф-редактор видавництва «Юрінком Інтер» Віктор Ковальський.

Як зазначив наш земляк, Енциклопедія оновлена майже на 50 відсотків, в ній розміщено близько 1500 статей, які готували більше 400 провідних учених. Замовити видання можна буде у видавництві «Юрінком Інтер»

Перше видання було також підготовлено вченими Національної академії педагогічних наук України і побачило світ у 2008 році.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button