Влада

Олександр Бобровицький: «Так звані патріоти із «ЄС» системно виступають проти розвитку Кролевеччини, як привабливого інвестиційно і економічно розвинутого регіону»

Про це заявив голова депутатської фракції ПП «Слуга народу» у Кролевецькій міській раді Олександр Бобровицький, коментуючи неприйняття рішення про надання в оренду земельної ділянки по вул. Зелена для будівництва сонячної електростанції.

Так, на позачерговій сесії міської ради, через недостатню кількість голосів, не було прийнято відповідне рішення. Причому з 16 присутніх депутатів в залі, троє представників ПП «Європейська солідарність» утримались при прийнятті рішення, а голос самого Олександра Бобровицького було ним відкликано, через конфлікт інтересів, адже він є директором ТОВ «Кролевець Солар І», яке і мало б будувати сонячну електростанцію за кошти німецьких інвесторів.

«Давайте згадаємо: розбудові ТОВ «Кролевецький комбікормовий завод» наші «патріоти» заважали, потім їм заважало вугілля на території заводу силікатної цегли. Проти першої сонячної станції, єдиної такої на Сумщині, вони теж виступали, було безліч питань. Тим часом, більше півмільйона гривень надходять в громаду за аренду 20 гектарів землі кожен рік, робочі місця і податки від працюючих. Коли їх головний партієць був Президентом вони, патріоти наші кролевецькі, завели на Кролевеччину хоч копійку? – Ні! Лише свої шкурні інтереси. Згадаємо хоча б збір пластикових пляшок, вивіз сміття, спилювання дерев в межах населеного пункту, ОТГ, звісно дубів та ясенів, а там що гарне стоїть. Ось вони і є найбільші вороги рідної землі, адже не дають розвиватися, підставляють міського голову, хоча їм ідуть на зустріч усі», – сказав Олександр Бобровицький.

Він зазначив, що вважає, що не прийняття даного рішення – це відкрита зневага особисто до Кролевецького міського голови, який давав гарантії інвесторам, підписував з ними Меморандум про співпрацю, брав участь у презентації проєкту, а виходить, що через таких депутатів, «гріш ціна» усім домовленностям і інвестиції, нові робочі місця, податки, то все не потрібне Кролевеччині.

Також, він звернув увагу на те, що деякі коментатори в соціальній мережі ставлять в вину інвесторам з Німеччини те, що вони дали на Кролевецьку ЗОШ № 5 менше коштів, ніж обіцяли.

«Треба дякувати, що стільки дали, адже 10 тисяч євро – це не малі кошти, люди їх пожертвували, а тепер деякі громадяни кажуть, що вони нам ще винні. Ніхто нічого не винен. Та коли таке відношення, то я думаю меценатів, звісно крім своїх, ми і за вуха не затягнем в громаду», – зауважив депутат.

Схожі статті

Один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button