Кримінал

За інформацію про зловмисників, які пограбували склад агропідприємства на Путивльщині, заплатять 100 тисяч гривень

На Сумщині, на одному з найбільших агропідприємств області, викрали за попередніми даними близько 4 тон засобів захисту рослин. Група АГРОТРЕЙД пропонує винагороду у 100 000 гривень за інформацію про зловмисників, – про це інформують у пресслужбі агроформування.

У ніч з 25 на 26 травня у с. Мазівка Путивльського району Сумської області на складах агропромислового підприємства ТОВ “Мир-12” (Група АГРОТРЕЙД) група невідомомих осіб за попередньою змовою розбили цегляну стіну з тильного боку складу та викрали близько 4 тонн засобів захисту рослин.

За словами директора підприємства ТОВ “Мир-12” Володимира Маринича, зловмисники вибили стіну розміром 80 на 80 см у задній стіні складського приміщення та через неї винесли каністри з засобами захисту рослин. Камери спостереження були направлені на головний вхід до приміщення. З місця події поліцією вилучено сліди взуття, тканини та слід транспортного засобу, яким, ймовірно, були вивезені каністри.

За інформацією Служби безпеки Групи АГРОТРЕЙД, в Путивльському районі діє ціле угрупування озброєних зловмисників.

«Сьогодні вони виламують стіни, а потім будуть різати голови охоронцям. Ще невідомо, чи залишився б охоронець живим, якби він застав зловмисників на гарячому, – кажуть у Службі безпеки Групи. – Також велике питання: а хто купує цю крадену сировину? Ймовірно, йдеться про запровадження цілої схеми поставки-збуту краденої сировини. Це не окремий випадок, а проблема, яка має всі ознаки системної».

Для повідомлення будь-якої інформації, яка може бути корисна у розслідуванні даного інциденту Група АГРОТРЕЙД встановила винагороду у розмірі 100 000 гривень. Просимо звертатись за телефоном на гарячу лінію 0 (800) 30-10-70.

За фактом злочину відділенням поліції №2 (м.Путивль) Конотопського районного відділу поліції ГУНП в Сумській області відкрито кримінальне провадження №12021200520000085 від 26.05.2021

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button