Подія

Конотопчанина викрили у розповсюдженні дитячої порнографії

У ході відпрацювання оперативної інформації, співробітники управління міграційної поліції Головного управління Національної поліції в Сумській області та слідчі Конотопського районного відділу поліції, під процесуальним керівництвом Конотопської окружної прокуратури, викрили чоловіка, який за місцем мешкання зберігав та розповсюджував порнографію, – інформують у відділі комунікації поліції Сумщини.

Правопорушником виявився 41-річний мешканець міста Конотоп. Під час проведення обшуку, у нього за місцем мешкання було виявлено та вилучено ноутбук та мобільний телефон, на якому зберігалися файли з порнографією, у тому числі дитячої.

Крім того, правоохоронці виявили у чоловіка марихуану у висушеному вигляді, вагою приблизно 10 грамів.

Наразі зловмиснику вже повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1, ч. 2, ч. 3 ст. 301 «Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів», ч. 1 ст. 301-1 «Одержання доступу до дитячої порнографії, її придбання, зберігання, ввезення, перевезення чи інше переміщення, виготовлення, збут і розповсюдження» та ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button