Безбар'єрність

У Кролевці відзначили День білої тростини

Сьогодні, 8 жовтня, у Кролевецькому УВП УТОС відбулося відзначення Міжнародного Дня білої тростини. Дане свято покликане привернути увагу до людей з порушеннями зору, до їх потреб та сприяє інтеграції у суспільство.

Вшанувати працівників підприємства прибули керівники району та Кролевецької МТГ, представники майже всіх фракцій депутатського корпусу Кролевецької міської ради. Всі гості привезли с собою нагороди та численні солодкі подарунки, різноманітні смаколики.

Також, були вручені Подяки від депутата Сумської обласної ради Олександра Слюсаря активним, цілеспрямованим та     працьовитими робітникам підприємства Сергію Філатову та Ярославу Папці.

Відзначаючи вклад функціонуючого на теренах Кролевеччини підприємства товариства сліпих в підтримку людей з вадами зору та зважаючи на складний стан Кролевецького УВП УТОС, міський голова Віктор Лехман пообіцяв підтримати працівників товариства з міського бюджету. Дану ініціативу підтримали усі присутні депутати.

Після урочистої офіційної частини, для працівників Кролевецького УВП УТОС творчі колективи Центру культури, вихованці та викладачі мистецької школи, Публічної бібліотеки міськради влаштували насичену концертну програму.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button