Банківський сектор

ПриватБанк обмежив кількість переказів з картки на картку

Не більше 100 переказів в місяць  з картки на картку зможуть відтепер здійснювати клієнти ПриватБанку в Україні.

Як зазначають у пресслужбі банку, з жовтня 2021 року вносяться незначні корективи до правил здійснення р2р переказів щодо лімітів на перекази з картки на картку Visa/Mastercard через усі канали.

Обмеження ввели в межах боротьби з тіньовими економічними операціями.

Для міжнародних переказів діють інші ліміти: не більше ніж 25 операцій для відправника та 30 операцій для одержувача. Розрахунковий період – такий самий, як для переказів по Україні, з 1 по 30 або 31 число календарного місяця.

Також, у банку надали роз’яснення щодо двох найпоширеніших питань клієнтів:

  1. Що робити, якщо на мою картку надходять благодійні гроші, на лікування дитини чи гроші волонтерів та інше?
    • Якщо ви збираєте гроші на благодійність, чи волонтерські гроші, зателефонуйте нам на 3700 або напишіть у чат «Допомога Онлайн». Надішліть посилання із соціальних мереж чи документи, що підтверджують здійснення благодійної діяльності. Протягом одного робочого дня ми встановимо для таких карток безлімітний режим.
  2. Що робити, якщо на картку я отримував гроші за продаж товарів з використанням інтернет майданчиків?
    • Нормативно-правовим актом Національного банку України встановлено, що користуватися особистою карткою для здійснення підприємницької діяльності не можна. Щоб надсилати й отримувати перекази безлімітно, радимо відкрити рахунок фізичної особи – підприємця або особи, яка займається професійною незалежною діяльністю відповідно до чинного законодавства України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button