Освіта

Близько 2 млн гривень передбачено на обладнання харчоблоків 5 шкіл Конотопщини

Близько 2 млн гривень передбачено на закупівлю технологічного обладнання для харчоблоків 5 шкіл Конотопського району. Про це повідомив депутат Сумської обласної ради Олександр Слюсар.

Завдячуючи підтримці народної депутатки України Тетяни Скрипки, яка очолює жіночий рух «Мереживо» на Сумщині і добре знається на проблемних питаннях освітян, є рушійною силою Програми Першої Леді країни Олени Зеленської із покращення якості харчування дітей в закладах освіти країни, вдалося залучити на Конотопщину необхідні кошти.», – зазначив він.

Олександр Слюсар зауважив, що до кінця року, після проведення тендерних процедур, нові жарові шафи, електричні плити, варочні поверхні, холодильні камери та інше технологічне обладнання будуть закуплені в дані школи, що допоможе закладам процес приготування їжі зробити легшим, якіснішим та наблизить його до вимог за системою НАССР.

Кошти на закупівлю обладнання для харчоблоків у Конотопському районі отримають Кролевецька спеціалізована школа № 1, Кролевецький ОЗ «Ліцей №3», Конотопські спеціалізовані школи № 12 та № 9, Путивльський ліцеї №1 ім. Р.Руднєва.

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button