Карантин

Дистанційку рекомендовано продовжити до 14 листопада

Сьогодні, 4 листопада, Сумська обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у зв’язку з високим рівнем захворюваності учнів та педагогічних працівників рекомендувала закладам загальної середньої освіти продовжити дистанційну форму навчання для учнів 1-11 класів до 14 листопада 2021 року (крім учнів спеціальних шкіл). Про це повідомили на сайті Сумської ОДА.

Як зазначив виконуючий обов’язки генерального директора Сумського обласного центру контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України Володимир Збаражський, Сумщина наразі, за показником захворюваності знаходиться на першому місці.

Він підкреслив, що за останні два тижні зменшилася кількість хворих у категорії 10-17 років, а це значить, що карантинні обмеження діють і є надія, що захворюваність буде знижуватися.

Директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Вікторія Гробова повідомила, що на сьогодні в області хворіють 218 дітей і 277 освітян.

Заслухавши виступаючих, комісія ТЕБ та НС одноголосним рішенням  рекомендувала закладам загальної середньої освіти продовжити дистанційну форму навчання для учнів 1-11 класів до 14 листопада 2021 року.

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button