ДосягненняСпорт

Кролевчанин – бронзовий призер Чемпіонату світу з джиу-джитсу

Захоплюючий  тиждень бразильських єдиноборств, де кращі джитсери планети зійшлися у боях за титул Чемпіона світу з джиу-джитсу пройшов у Абу-Дабі (ОАЕ).

Найбільша і найпрестижніша подія у світовому календарі джиу-джитсу проводиться під патронажем наслідного принца Абу-Дабі і заступника Верховного головнокомандувача Збройними силами ОАЕ Його Високості шейха Мохаммеда бін Заїда Аль Нахайяна.

Тижневі змагання зібрали більше 4000 спортсменів із понад 90 країн, які вийшли на мати в категоріях юніорів, молоді, майстрів та дорослих у боротьбі за переможне завершення сезону 2021 року. На цих масштабних змаганнях Кролевеччину представляв Даніель Преображенко, вихованець ДЮСШ «Олімп» та тренера Дмитра Бочарова.

Кролевчанин повернувся із вагомими здобутками і прославив своє рушникове місто у головній столиці джиу-джитсу. Він став бронзовим призером Чемпіонату Світу і поповнив скарбницю Української збірної.

Всього з України на змагання приїхали біля 100 спортсменів із різних команд, які вибороли медалі всіх ґатунків. Лише в перший день змагань шестеро українців завоювали звання Чемпіонів світу.

Фото: Александр Слюсар

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button