Суд

6 років в’язниці отримав кролевчанин, який вдарив колишню та систематично обкрадав людей

Кролевецьким відділом Конотопської окружної прокуратури в суді доведено вину 33-річного чоловіка, який незаконно заволодів транспортним засобом, обікрав будинок та вдарив колишню дружину, – повідомляють у пресслужбі обласної прокуратури.

У ході слідства встановлено та доведено в суді, що обвинувачений упродовж трьох місяців встиг скоїти три злочини. Так, у січні 2021 року чоловік прийшов до колишньої дружини додому, щоб побачитись із донькою. Мати дівчинки відпустила її погуляти з батьком на вулиці, а коли дитина повернулась, то розповіла, що батько певний час не дозволяв їй іти додому.

На цьому ґрунті між колишнім подружжям виникла словесна суперечка, під час якої чоловік вдарив жінку рукою в обличчя, а коли вона впала, то втік.

Жінка стверджує, що чоловік неодноразово їй погрожував, бив вікна в будинку, викрадав гроші в родичів. Більш того, доведено, що саме цей чоловік проник у будинок знайомого за його відсутності та викрав гаманець. А вже через декілька днів, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, незаконно заволодів автівкою, яка стояла на СТО.

У суді чоловік визнав, що вдарив дружину, однак свою причетність до інших злочинів заперечував. За вироком суду його визнано винним у інкримінованих злочинах та засуджено до 6 років позбавлення волі (ч. 1 ст. 126, ч. 3 ст. 185 та ч. 2 ст. 289 КК України).

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button