Влада

Поліцію Сумщини очолив Сергій Чиж

Особовому складу нового керівника сьогодні, 23 листопада, представив Голова Національної поліції України Ігор Клименко. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Сумщини.

Під час зустрічі Ігор Клименко подякував за роботу Олександру Анохіну, який очолював обласне управління поліції з липня 2020 року.

Новопризначеного очільника ГУНП в Сумській області глава Нацполіції охарактеризував як професіонала та досвідченого і відповідального керівника, який пройшов шлях від слідчого до заступника начальника поліції Харківщини.

«Головна задача поліції – це підвищення рівня довіри населення. Громадяни, які проживають у найвіддаленіших куточках Сумщини, мають відчувати і знати, що поліція – це орган, куди вони завжди можуть звернутися і який захистить їх від будь-яких протиправних посягань. Я сподіваюся, що ваша робота і надалі буде максимально успішною», – зазначив під час виступу Голова Національної поліції України.

Сергій Чиж подякував міністру МВС та голові Нацполіції за довіру очолити обласне управління поліції:

«Зобов’язуюсь робити все, що від мене залежне, аби зберегти всі здобутки, що були напрацьовані попереднім керівником, та примножити їх. Своїми першочерговими завданнями вважаю забезпечення публічної безпеки та правопорядку на території області. На особливому контролі буде розкриття тяжких та особливо тяжких злочинів. Я завжди відкритий до спілкування і розраховую на співпрацю з представниками влади, ЗМІ та громадськості. Впевнений, що всі разом ми зробимо Сумську область безпечнішою», – наголосив Сергій Чиж.

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button