ДТП

На Конотопщині розшукують водія, що скоїв смертельне ДТП

Поліцейські встановлюють особу водія, який скоїв смертельне ДТП та покинув місце пригоди, – інформують у відділі комунікації поліції Сумщини.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди, що сталася сьогодні, близько 19 години у селі Соснівка, пішохід загинув на місці події.

Як попередньо встановили працівники поліції, невідомий водій невстановленого автомобіля скоїв наїзд на чоловіка та поїхав з місця події. Наразі особа водія встановлюється.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України.

Поліцейські розшукують водія та звертаються до всіх небайдужих громадян з проханням, якщо Ви володієте будь-якою інформацією, що допоможе встановити обставини ДТП, повідомте про це до Конотопського районного відділу поліції за адресою: м. Конотоп, пр. Миру, 14, або за телефонами: (068) 070-21-74 та (050) 307-98-84 чи на лінію 102.

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button