Освіта

Вчителі Конотопщини отримали 284 ноутбуки

Вчора, 21 грудня, в Сумській обласній державній адміністрації, представникам громад Конотопщини вручені ноутбуки, які придбані у межах національного проєкту «Ноутбук кожному вчителю» від Міністерства освіти і науки та Міністерства цифрової трансформації на умовах співфінансування з громадами.

Загалом в Сумську область доставлено 1 524 ноутбуки для 45 територіальних громад, в тому числі і вчителям Конотопського району – 284 ноутбуки. На їх придбання з державного бюджету виділено понад 23 мільйона гривень, а з місцевих бюджетів виділили в сукупності 4,6 млн грн співфінансування. Середня вартість одного ноутбука 17,9 тис. грн.

У розрізі громад Конотопського району Бочечківська та Новослобідська громади отримають по одному ноутбуку, Буринська МТГ – 50, Дубов’язівська ТГ – 15, Конотопська МТГ – 62, Кролевецька МТГ – 66, Попівська ТГ – 18, Путивльска МТГ – 71.

Ноутбуки оснащено усім необхідним для дистанційної роботи вчителя. Це дасть змогу зробити навчальний процес сучасним та зручним не залежно від карантинних обмежень у зв’язку з пандемією COVID-19.

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button