Освіта

Завершено перший етап капітального ремонту ОЗ “Кролевецький ліцей № 3”

Після проведення всіх тендерних та підготовчих процедур, відділом освіти Кролевецької міської ради було підписано договір підряду з ТОВ “Тірада” на виконання умов проєкту “Спроможна школа для кращих результатів”, а саме: проведення капітального ремонту фасаду ОЗ «Кролевецький ліцей №3», з утепленням та заміною вікон, виконання інших необхідних робіт, які були передбачені.

Наразі, зроблено утеплення школи, тобто укладено теплоізоляційний матеріал, замінено вікна та виконуються інші підготовчі роботи на фасаді будівлі.

У зв‘язку з погодними умовами ремонт ліцею завершиться навесні, коли температурний режим дозволить провести фарбування фасаду.

Нагадаємо, на реалізацію даного проекту за бюджетною програмою «Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію програми «Спроможна школа для кращих результатів» було виділено понад 14 млн гривень з державного бюджету на умовах співфінансування з бюджетом Кролевецької міської ради, яка виділила ще понад 3 млн. гривень. Загальна вартість проекту – 17 млн 183,6 тис грн.

Варто зазначити, що з 40 млн гривень, які передбачені за даною програмою на всю Сумську область, за принципової позиції народного депутата України, голови Сумської обласної організації ПП «Слуга народу» Михайла Ананченка, найбільше отримала Кролевецька громада на капітальний ремонт ліцею із застосуванням енергозберігаючих технологій та оновлення просторово-предметного оточення приміщень закладу.

Звернувся за підтримкою до народного обранця депутат Сумської обласної ради Олександр Слюсар, який ще до виборів наголошував на необхідності проведення капітального ремонту навчального закладу, в тому числі і як випускник закладу та зважаючи на звернення освітян. Також, з даного питання зверталися і колишній, і нинішній міські голови Кролевецької громади. А виходячи з того, що дана школа є опорним навчальним закладом, то вона цілком відповідає вимогам Урядової програми, яка нині реалізовується в Кролевці.

Дане рішення було одноголосно підтримано депутатами Верховної Ради, які входять до складу комітету із розподілу коштів за даним напрямком.

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button