Кримінал

Наркодилеру з Кролевця додадуть терміну за спробу підкупу слідчого

Кролевецьким відділом Конотопської окружної прокуратури затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно 40-річного чоловіка, який намагався підкупити слідчого поліції, щоб уникнути суворого покарання за зберігання наркотиків.

За даними слідства, місцевого жителя було викрито на зберіганні 2,3 кг наркотичного засобу «канабіс» та розпочато кримінальне провадження. За зміну його кваліфікації на більш м’яку чоловік запропонував слідчому неправомірну вигоду. Про вказаний факт правоохоронець повідомив співробітників внутрішньої безпеки та прокуратуру. Відтак всі подальші дії відбувались у рамках кримінального провадження.

10 листопада 2021 року місцевий житель, попри попередження про кримінальну відповідальність, передав правоохоронцю 5 тис грн.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 3 ст. 369 (надання неправомірної вигоди службовій особі), ч. 2 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту) КК України.

Протиправну діяльність особи викрито Департаментом внутрішньої безпеки Нацполіції спільно зі Слідчим відділом Конотопського районного відділу поліції в Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури, – повідомили у пресслужбі відомства

Фото ілюстративне

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button