Освіта

Смачно, ситно та корисно: У Кролевці батьки дошкільнят задоволені новим меню від Клопотенка

До нашої редакції звернулися батьки дошкільнят, що відвідують Кролевецький  садочок №9, щоб поділитися своїми враженнями від нового меню, що з нового року запроваджено в садочку.

Страви готують за елементами меню, розробкою якого займався відомий шеф-кухар Євген Клопотенко.

Для порівняння нам дали старе меню понеділка та нове, за яким зараз харчують дітей.

«Раніше між батьками ми жартували, що понеділок – пісний день, а ось в середу харчували добре. Проте зараз все змінилося, страви стали не лише різноманітнішими, а й їх подача, вигляд – апетитніші. Діти розповідають, що їжа їм в садочку дуже подобається. Смачно, ситно та корисно, – так думають більшість батьків у нашій групі, а діти з задоволення смакують нові страви. Також, до меню додалося багато м’ясних та рибних страв», – розповіла пані Наталя, трирічна донька якої відвідує молодшу групу садочку.

У 2021 році, 20 грудня до меню входили наступні страви: суп з гречкою, чай та булка з маслом на сніданок; на обід: борщ червоний, ліниві вареники з молочним соусом, компот з сухофруктів; на вечерю: молочна рисова каша, какао на молоці та булочка.

Наразі ж, у понеділок 17 січня 2022 року дітям приготували на сніданок: кашу пшоняну з тушкованою з овочами рибою, салат з капусти, чай; на обід: суп з галушками, кашу перлову, болоньезе, ікру бурякову та компот з сухофруктів, на вечерю: ліниві вареники зі сметаною, салат моркв‘яний та кавовий напій на молоці.

«Так, як і передбачено новим меню, стало менше цукру та солі в стравах, але це лише на користь нашим дітям і до здорового харчування найлегше звикнути з малечку, тож сподіваємося, що і надалі дане меню буде використовуватися в нашому садочку. Ми дуже вдячні кухарям нашого закладу за те, що вони майстерно, смачно і корисно готують для наших дітей», – підсумувала пані Наталя.

На фото: страви приготовані в середу

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button