Кримінал

У Путивлі фейковий електрик пограбував стареньку

Чоловік, який назвався електриком, відібрав у 72-річної жінки 20 000 гривень та втік у невідомому напрямку. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Сумщини.

Співробітники відділення поліції № 2 (м. Путивль) встановили та розшукали зловмисника, тепер за скоєне він постане перед судом.

Подія сталася 11 лютого в місті Путивль. Про злочин до поліції повідомила сама потерпіла. Прибувши на виклик, поліцейські оглянули місце події та розпочали пошуки зловмисника.

Як з’ясували правоохоронці, 72-річна жінка заходилась вдома, коли у вікно будинку хтось постукав. Відчинивши двері, пенсіонерка побачила на порозі незнайомого чоловіка, який представився електриком та попросив дозволу оглянути електролічильник. Тож старенька, нічого не підозрюючи, впустила його.

Оглянувши лічильник, гість повідомив жінці, що виявив порушення і за них потрібно сплатити штраф. Коли вона діставала гроші з «вузлика», то частина їх висипалась на підлогу.

Чоловік кинувся піднімати гроші з підлоги і ховати їх у кармани. Не звертаючи уваги на зауваження старенької, він з награбованим побіг геть.

«У ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники сектору кримінальної поліції відділення поліції № 2 (м. Путивль) встановили та розшукали зловмисника. Ним виявився, раніше судимий за подібні злочини, 26-річний житель міста Путивль», – розповідає Сергій Забозлаєв, начальник Конотопського районного відділу поліції.

Слідчими під процесуальним керівництвом прокуратури вже повідомлено зловмиснику про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.
На даний час вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Слідчі дії тривають.

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button