Безпека громадян

На Конотопщині в пожежі загинув чоловік

Вчора, 20 лютого, о 16:40 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу в приватному житловому будинку в с. В’язове, Конотопського району.

На гасіння виїхала місцева пожежна команда з села. Також, подолавши відстані у 23 км та 17 км відповідно, на місце виклику прибули відділення 15-ї державної пожежно-рятувальної частини з райцентру та 38-го державного пожежно-рятувального посту із смт Дубов’язівка.

Як було встановлено, вогонь охопив одну із кімнат, утворилося сильне задимлення. Ускладнювало ситуацію те, що будівля була дерев’яна та захаращена домашніми речами. На згорілому кріслі було виявлено тіло загиблого чоловіка, 1979 р.н., – повідомили у пресслужбі ДСНС Сумщини

О 16:47 загоряння вдалося локалізувати, проте для виявлення прихованих осередків горіння довелося розбирати захаращення в будинку. О 18:20 пожежу ліквідували.

Всього на гасіння залучалося від Державної служби України з надзвичайних ситуацій 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки, від місцевої пожежної команди 1 працівник та 1 одиниця техніки.

За свідченнями родичів, у будинку неодноразово виникали загоряння і чоловік навіть отримував опіки. За попередніми висновками фахівців, припустима причина пожежі – необережність під час куріння.

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button