Війна

У Конотопі ситуація складна, проте управління залишається за міською владою (Відео)

Конотопський міский голова Артем Семеніхін звернувся до громадян та зауважив, що стратегічне управління містом він залишає за собою, проте він йде в самооборону, тож всі господарські питання покладаються на першого заступника Людмилу Ігнатенко.

У Конотопі відсутнє енергопостачання у мікрорайоні Загребелля, наразі бригада електриків працює над відновленням електроенергії. Також, місцевий хлібозавод забезпечить населення хлібом, зранку проходила роздача, наступна партія поступить до споживачів близько 14.00. Комунальні служби працюють.

“Напревеликий жаль у нас є трупи в місті, зараз їх прибирають. Зараз ЖЕКи працюють над тим, щоб відновлювати будинки, які пошкоджені, які можна відновити і створити умови для подальшого проживання. Водопостачання в місті працює безперебійно. Безперебійно працює теплопостачання”, – зазначив Артем Семеніхін.

Він закликав всіх, хто може тримати в руках зброю, брати її і захищатися від загарбників.

Схожі статті

Один коментар

  1. Хочу на великий жаль повідомити про мого друга і водночас зрадника України. Він радіє,що зараз катаються хлопчики з РФ на БМП ,і він це сприймає радісно.Я цього не розумію і засуджую. Так не має бути. Ми є єдні. А він тоді хто? Болісно дати відповідь.
    Довжук Леонід Васильович,колишній працівник Військомату. Прийміть міри.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button