Медицина

Швидка допомога Попівської громади поповнилася новим автомобілем

Сьогодні, 18 травня, під час робочої поїздки депутатів Верховної Ради від Сумщини, голови Сумської ОВА Дмитра Живицького до Попівської громади Конотопського району було передано сучасний санітарний автомобиль “Citroen”. Він базуватиметься у Вирівському пункті швидкої медичної допомоги. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук депутат Сумської обласної ради Олександр Слюсар.

“Все, що створюється, чи відкривається нове, не може не вселяти оптимізм і віру в майбутнє.Особливо в такий складний для нашої країни час. Медики завжди на передовій. Особливо працівники швидкої, які 24/7 готові прийти на допомогу. Нові автомобілі, один з яких надійшов по лінії гуманітарної допомоги від зарубіжних партнерів України, допоможуть виконувати їм всі медичні завдання. Дякую керівництву громад та обласного центру екстреної допомоги за турботу про людей та медичних працівників”, – зазначив піл час вручення автомобіля наролний депутат України Михайло Ананченко.

Також, у ході робочої зустрічі було обговорено поточну ситуацію на Конотопщині та окреслені подальші кроки у відновленні Попівщини, адже тут також залишив свій слід ворог.

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button