Транспорт

До Кролевця потягом “Інтерсіті” приїхав голова “Укрзалізниці” Олександр Камишін

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив депутат Сумської обласної ради Олександр Слюсар, який у складі делегації від Сумщини зустрівся з очільником національного перевізника.

Сьогодні, разом з народним депутатом Михайлом Ананченком та головою ОВА Дмитром Живицьким зустрічали в Кролевці новий комфортний потяг Інтерсіті «Київ-Шостка», виробництва наших партнерів з Hyundai, на якому прибув голова «Укрзалізниці» Олександр Камишін…Проїхалися за 30 хвилин від Кролевця до Шостки, що навіть трошки швидше, ніж автомобільним сполученням, проте комфорт і облаштування – ідеальні! Мали нагоду обговорити подальший розвиток залізничної інфраструктури на Сумщині. Дякую всім причетним за покращення залізничного сполучення регіону зі столицею! Все буде Україна!, – написав він.

Нагадаємо, потяг Інтерсіті “Шостка-Київ” розпочав своє курсування з 20 травня. Він відправляється з Києва о 10:00, прибуває до Шостки о 15:09. Зворотно, з Шостки, відправлення о 15:50, прибуття до Києва о 20:51.  На шляху прямування поїзд зупинятиметься на станціях Видубичі, Дарниця, Бровари, Ніжин, Плиски, Бахмач, Конотоп, Кролевець та Терещенська.

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button