Гуманітарна допомога

Допомогу від держави отримують кролевчани

Як повідомили у Кролевецькій міській раді, сьогодні, 15 червня розпочато видачу продуктових наборів тривалого зберігання в місті Кролевець.

Наразі допомогу від держави отримують особи з інвалідністю I, II, III групи.

Кожна особа з інвалідністю отримає продуктовий набір, в якому знаходиться масло, макарони, рис, сухе молоко, борошно, консерва м’ясна, консерва рибна, сосиски консервовані, квасоля(каша перлова, каша пшенична) зі свининою, сік. Видача допомоги проводиться під наглядом правоохоронних органів, – зазначили в міськраді.

За сприяння в отриманні допомоги у міськраді подякували Сумській обласній військовій адміністрації, Конотопській районній військовій адміністрації та Товариству Червоного Хреста України.

Силами гуманітарного штабу при Кролевецькій міській раді та волонтерам – працівникам центру надання соціальних послуг, освіти, культури, виконавчого комітету Кролевецької міської ради організовано видачу допомоги людям з інвалідністю.

Видача продуктових наборів проводиться на базі Кролевецької школи №3 (вулиця Чкалова, 36). При собі мати паспорт та документ, що підтверджує статус (пенсійне посвідчення або довідку МСЕК), а також одноразові пакети.

У старостинських округах Кролевеччини дана допомога видаватиметься починаючи з 17 червня.

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button