Суспільство

Буринські поліцейські врятували 5-річного хлопчика

Близько п’ятнадцяти кілометрів проїхав на велосипеді п’ятирічний хлопчик, який дезорієнтувався на місцевості. На щастя, його побачили правоохоронці та прийшли на допомогу.

Під час несення служби на одному з блок-постів поліцейські побачили маленького хлопчика, який їхав на велосипеді по автодорозі, але нікого з дорослих поруч не було. Правоохоронці, звернувшись до дитини, помітили, що він дуже схвильований.

Поспілкувавшись з ним, працівникам поліції вдалось з’ясувати лише його вік та ім’я. Не гаючи часу, поліцейські розпочали пошуки батьків заблукалого хлопця. Та вже через деякий правоохоронці відшукали батька дитини. З його слів, син гуляв на вулиці, а коли він помітив його відсутність, то пішов шукати дитину у сусідів. Не знайшовши хлопчика і там, чоловік вже саме збирався телефонувати до поліції, але правоохоронці його випередили та повідомили про місцезнаходження сина, – зазначили у відділі комунікації поліції Сумщини

На щастя, за час мандрівки з хлопцем нічого не трапилось, але він встиг проїхати близько 15 км від домівки. Поліцейські передали дитину батьку, за що він був щиро вдячний.

Правоохоронці нагадують усім батькам бути уважними до своїх дітей та їх місця перебування, особливо у воєнний час.

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button