Відзначення

Виговця нагороджено орденом “Золота Зірка”

Президент України вручив ордени «Золота Зірка» Героям України з військових частин оперативного командування “Північ”, серед відзначених і командир мотопіхотної роти, старший лейтенант Артур Кравченко, який під час наступу ворожих військ поблизу міста Глухова Сумської області вступив у бій із переважними силами противника.

Під час бою ротою під головуванням Артура Кравченка, було завдано значної шкоди ворогу, виведено з ладу 3 БТРи, 6 одиниць ворожої автомобільної техніки. Він зумів вивести особовий склад, не допустивши безповоротних втрат. Також старший лейтенант брав активну участь у бойових діях у населених пунктах Чернігівської області. Неодноразово зупиняв просування противника закріпленою територією. Був поранений у бою, проте виконав бойове завдання. Військовослужбовець служить у 16 ОМПБ 58 окремій мотопіхотна бригада ім. гетьмана Івана Виговського.

Він неодноразово показував високий рівень особистої підготовки та вміння вірно приймати рішення під час виконання бойових завдань. Артур Андрійович є взірцем для особового складу та своїх побратимів. Вітаємо нашого воїна з почесною нагородою! Слава нашим Героям!, – розповіли про військовослужбовця в рідній бригаді

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button