Медицина

Кролевецький ЦПМСД отримав медичний автомобіль від «Червоного Хреста»

Сьогодні, в рамках реалізації програми “Мобільні медичні бригади ” в Сумській області Кролевецька громада отримала сучасний, максимально медично укомплектований автомобіль Тойота. Про це поінформували на сторінці Кролевецької міської ради.

За словами керівника Сумської обласної організації Товаритсва Червоного Хреста України Ігоря Шаповала, завдяки реалізації даногл проєкту буде значно підсилена діяльність Кролевецького центру первинної медико-санітарної допомоги з обслуговування населення.

У першу чергу обслуговуватиме оснащений автомобіль з фаховим екіпажем мешканців сільської місцевості.

Утримання медичного екіпажу та заправка автомобіля пальним буде проводитись за рахунок коштів передбачених на реалізацію даного  проєкту.

Кролевецький міський голова Віктор Лехман від всієї громади щиро подякував Міжнародному Комітету Товариства Червоного Хреста, Товариству Червоного Хреста України, Сумській обласній організації Товариства Червоного Хреста України, Сумській обласній військовій державній адміністрації та управлінню охорони здоров’я Сумської ОВДА за таку необхідну нашій громаді допомогу, – зазначили в міськраді

Фото: Кролевецька міська рада

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button