Відзначення

Кролевецькому агролісгоспу виповнилося 22 роки

Кролевецьке дочірне агролісогосподарське підприємство «Кролевецький агролісгосп» Сумського обласного комунального агролісогосподарського підприємства «Сумиоблагроліс» функціонує з 2000 року.

Згідно рішення 14 сесії Сумської обласної ради 23 скликання, від 2 червня 2000 року, було утворено ОКАП «Сумиоблагроліс», яке за своїм правовим статутом створило дочірне  агролісогосподарське підприємство – «Кролевецький агролісгосп». Розпорядженням голови Кролевецької РДА від 2 серпня 2000 року №374 зареєстрований статут Кролевецького дочірнього  агролісогосподарського підприємства  «Кролевецький агролісгосп» та видано свідоцтво про державну реєстрацію.

Кролевецький агролісгосп був створений за рахунок лісів, які входили до складу КСП Кролевецького району і розташоване у північно-західній частині Сумської області на території Кролевецької громади.

 Господарська діяльність агролісгоспу спрямована на збереження, раціональне використання та вирощування високопродуктивних насаджень, забезпечення народного господарства та населення деревиною, використання всіх інших властивостей лісу, створення умов для рекреації та найбільш повної реалізації природозахисних функцій лісу.


«Сьогодні, не зважаючи на війну, наше підприємство стабільно працює, забезпечуючи роботою понад 100 людей. Кролевецький агролісгосп є надійним партнером, як для бюджетної сфери, наших замовників, так і для населення. Ми справно сплачуємо податки і утримуємо належний рівень заробітної плати. Також, всім колективом постійно підтримуємо наших військових, територіальну оборону, а наші працівники вступили до лав Збройних Сил України. Тож, в день народження підприємства можемо констатувати, що Кролевецький агролісгосп тримає свій економічний фронт, має чудовий, вмотивований колектив і прагне до подальшого розвитку. Дякую за роботу всім і кожному і щиро вітаю підприємство з Днем утворення!»,
– говорить директор КДАП «Кролевецький агролісгосп» Дмитро Бочаров.

Нагадаємо, за підсумками 2021 року за досягнення високих результатів в роботі та особистий  внесок у розвиток лісового господарства директор КДАП «Кролевецький агролісгосп» Дмитро Бочаров був відзначений Грамотою від Генерального директора ОКАП «Сумиоблагроліс». А очолюване ним підприємство зайняло друге місце серед усіх підприємств області у системі ОКАП.

 

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button