Кримінал

У Конотопі спіймали крадія-рецедивіста

Конотопські поліцейські викрили чоловіка, який причетний до крадіжки з приватного будинку

Зловмисник спокусився на чуже майно, проте залишитися не поміченим йому не вдалося. Відносно чоловіка слідчі вже відкрили кримінальне провадження, тепер йому доведеться постати перед судом.

До поліції на спеціальну лінію «102» звернулась 68-річна місцева жителька. Жінка розповіла правоохоронцям про те, що невідома особа проникла до будинку її знайомої, за яким вона тимчасово наглядає та викрала газовий котел. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники сектору кримінальної поліції перевірили осіб, які можуть бути причетними до злочину. І вже через деякий час встановили особу зловмисника. Ним виявився 35-річний раніше судимий за подібні злочини конотопчанин.

Як встановили правоохоронці, зловмисник, знаючи, що в будинку ніхто не проживає, вирішив заволодіти чужим майном. Тому проник до будинку і викрав звідти газовий котел.

Викрадене працівники поліції вилучили та повернули власниці.

Наразі слідчі Конотопського районного відділу поліції відкрили за даним фактом кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За скоєне чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Слідство триває, – повідомили у відділі комунікації поліції Сумщини.

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button