Шахрайство

У Бурині бабусю ошукали телефонні шахраї на 10 тисяч гривень

Минулої доби жертвою шахрая стала 81-річна жителька Бурині, що на Конотопщині, яка намагаючись врятувати рідну сестру, віддала аферистам всі свої заощадження. За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження та розшукують зловмисника, – повідомляють у відділі комунікації поліції Сумщини.

За допомогою до поліції звернулась 81-річна жителька міста Буринь. Вона розповіла, що близько 13.40 години, їй зателефонувала нібито лікарка, яка повідомила, що її сестра знаходиться в лікарні з травмою голови і терміново потрібна операція. У розмові з бабусею псевдолікарка повідомила, що операція коштує 10 тисяч гривень і гроші потрібні негайно. Налякана пенсіонерка погодилася перерахувати кошти на рахунок, який їй повідомила співрозмовниця. Після того, як гроші були перераховані, аферистка знову подзвонила та подякувала за це.

Через деякий час пенсіонерка зателефонувала своїй сестрі, яка повідомила, що з нею все гаразд. Зрозумівши, що її ошукали, звернулась до поліції.

За даним фактом Конотопські дізнавачі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України «Шахрайство». Наразі правоохоронці вживають всі необхідні заходи для встановлення особи зловмисника та його місцезнаходження.

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button