У Конотопській громаді впровадження системи управління безпечності харчування в закладах освіти на незадовільному рівні
На цьому було зауважено фахівцями Конотопського управління Головного управління Держпродспоживслужби, під час наради щодо підготовки навчальних закладів Конотопської громади до нового навчального року. Проведено роз’яснювальну роботу з питань запровадження та ефективного використання НАССР при організації харчування дітей, – йдеться у повідомленні пресслужби відомства.
Додатково наголошено про складання примірного чотиритижневого сезонного меню відповідно до вимог Постанови КМУ від 24 березня 2021 №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку».
Попередньо, в термін з 9 по 13 серпня поточного року відбулося комісійне обстеження закладів освіти Конотопської територіальної громади.
“За результатами обстежень підготовлені пропозиції з усунення виявлених недоліків, про що проінформовані перший заступник міського голови та начальник управління освіти Конотопської міської ради”, – зазначили в Держпродспоживслужбі