Влада

У Конотопі планують за 2 роки провести масштабну реконструкцію освітньої та спортивної інфраструктури

У рамках робочої поїздки в Конотоп голова Сумської облдержадміністрації Дмитро Живицький разом з народним депутатом Михайлом Ананченком, Конотопським міським головою Артемом Семеніхіним та депутатами місцевих рад оглянули об’єкти освітньої та спортивної інфраструктури міста, щоб запланувати спільно з місцевою владою подальшу реконструкцію зі всіх напрямків

«Усі об’єкти важливі: є охорона здоров’я, є профілактика захворювань, є молодь, яку потрібно активно залучати до занять спортом. А для цього потрібна сучасна інфраструктура», – зазначив Дмитро Живицький.

Голова облдержадміністрації повідомив, що в рамках реалізації програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» наступного року заплановано відновлення на Сумщині  поки що п’яти ДЮСШ та спортивних інтернатів. Проте, будуть прикладені зусилля для того, щоб внести у даний перелік Конотопську ДЮСШ. Також,  готується проектна документація на реконструкцію стадіону «Локомотив».

“Впевнений, що спільними зусиллями зможемо зробити так, щоб Конотоп і Конотопський район преобразилися і через 2 роки ми їх не впізнали», – зазначив голова ОДА.

Також, під час візиту делегації, було оглянуто і стан завершення реконструкції Конотопського ліцею. Було визначено конкретні строки завершення робіт в окремих корпусах навчального закладу.

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button