ГоловнаСвяткування

У Кролевці на 420-річчя міста – Наталія Могилевська

Кролевець відзначає своє 420-річчя. Вже від сьогодні, 2 вересня розпочалися святкові заходи із урочистостей з нагоди визволення міста від нацистських загарбників, що пройшли у сквері Слави.

У Програмі святкування Дня міста запланована низка заходів, які пройдуть в різних локація Кролевця. Так, 4 вересня, о 10.00, на стадіоні “Спартак” ім. М. Лавринця на гостей свята чекає традиційний, щорічний турнір пам’яті В.Є. Жаркова,та також відбудуться урочистості з нагоди 75-річчя кролевецького футболу.

О 15.00, на площі Миру облаштують виставки та фотозону, для дітлахів пройде розважальна програма з анімацією та інтерактивами, а також приїде контактний-зоопарк, вестиметься широка торгівля та можна буде поласувати смачненьким.

О 16.00 центральними вулицями міста пройде легкоатлетичний пробіг та мотопробіг. У цей же час, для поціновувачів мистецтва, на площі Миру гратиме духовий оркестр мистецької школи Кролевецької міської ради. О 17.00 розпочнеться святкова концертна програма, о 21.00 – фаєр-шоу,  о 22.00 – святковий феєрверк та дискотека.

Родзинкою свята стане запрошена, за підтримки місцевого інвестора, директора ТОВ “Кролевецький комбікормовий завод” Олександра Андрущенка, народна артистка України. Наталія Могилевська привітає кролевчан з Днем народження рідного міста!

 

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button