Досягнення

Хто став «Осіннім золотом» Конотопа?

Вчора, 6 вересня, у рамках святкування Дня міста Конотопа, у міському палаці культури відбулось урочисте нагородження кращих конотопців «Осіннє золото», – інформують в Конотопській міській раді. 

У різних номінаціях були представлені люди, які своїми здобутками прославляють рідне місто, мають вагомі досягнення перед Конотопською громадою.

Перша заступниця міського голови Людмила Ігнатенко вручила нагороди з нагоди відзначення Дня Конотопа – звання «Почесний громадянин Конотопа» Ярославу Семеняці – бійцю 58 ОМПбр, який нещодавно загинув на сході України (посмертно), та Івану Корнющенку – видатному конотопському письменникові, автору багатьох книжок, зокрема і з історії рідного краю.

Також, були відзначені народними депутатами України та керівництвом області конотопці у номінаціях: «Гордість Конотопа», «Берегиня», номіновані у першому , другому та третьому ступенях «Осіннього золота» та інших. А начальниця управління економіки Людмила Гапєєва нагороджена Подякою Верховної Ради України та отримала її від народної обраниці Тетяни Скрипки.

Цього святкового вечора ніхто не залишився байдужим, адже радість номінантів прикрашали святкові концертні номери. На вході до глядацької зали гості свята могли оглянути чудову виставку картин із фондів Конотопського міського краєзнавчого музею та насолодитися виступом талановитих музиканток інструментального кавер-дуету «FreeDuo», – розповіли у пресслужбі міської ради.

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button