Лісове господарствоСвяткування

У Кролевецькому агролісгоспі відсвяткували День працівника лісу

Сьогодні, 17 вересня, напередодні відзначення Дня працівника лісу, у КДАП “Кролевецький агролісгосп” відбулися урочистості, на які завітали почесні гості: генеральний директор Сумського обласного комунального агролісогосподарського підприємства “Сумиоблагроліс” Олександр Будник, депутат Сумської обласної ради Олександр Слюсар та Кролевецький міський голова Віктор Лехман.

Як відзначив керівник “Сумиоблагролісу”, колектив Кролевецького агролісгоспу, на чолі з директором Дмитром Бочаров показали просто неймовірні результати в роботі, адже за півроку були виплачені всі борги і зараз агролісгосп входить у трійку найкращих лісгоспів у системі облагролісу. Він вручив відзнаки людям, які своєю щоденною працею, разом з колегами, досягли вагомих результатів.

Депутат Сумської обласної ради Олександр Слюсар висловив слова щирої вдячності працівникам Кролевецького агролісгоспу за роботу, за те, що спільними зусиллями відроджують підприємство. Він побажав процвітання агролісгоспу, а також родинного затишку, достатку та мирного неба кожному працівнику . Від обласного парламентаря Подяки отримали Інна Шершньова, інспектор з кадрів КДАП “Кролевецький агролісгосп”, Ігор Коренчук, головний інженер КДАП “Кролевецький агролісгосп” та Віталій Зінов, начальник відділу сбуту КДАП “Кролевецький агролісгосп”.

Привітав працівників підприємства і Кролевецький міський голова Віктор Лехман. Очільник громади зауважив, що Кролевецький агролісгосп є постійним надійним партнером, який допомагає у багатьох сферах життєдіяльності Кролевеччини. Він також відмітив кращих працівників галузі.

Щиро, розповідаючи про кожного з ким, пліч-о-пліч працювали, привітав своїх підлеглих директор КДАП “Кролевецький агролісгосп” Дмитро Бочаров. Загадав, як витягували підприємство з боргової ями, ставили “на рейки” виробництво, відроджували розсадник, заліснювали десятки гектарів нових лісів, ремонтували техніку, створювали рекреаційні зони, допомагали з благоустроєм рідному місту і прагнули до кращого, і отримали бажаний результат, на якому не зупиняються. Керівник відзначив колег Почесними Грамотами, зауваживиши, що сьогодні їм дійсно є що святкувати, адже підприємство стало на шлях розвитку.

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button