Подія

Відкрився офіс партії «Слуга Народу» в Конотопі

Сьогодні, 12 жовтня у Конотопі відбулася урочиста презентація офісу ПП «Слуга Народу», який буде обслуговувати мешканців Конотопського району. Пізніше, в громадах також буде створено окремі осередки.

На відкритті були присутні одразу троє депутатів Верховної Ради України від Сумщини: голова обласного осередку ПП «Слуга Народу» Михайло Ананченко, уродженець Конотопу Олександр Качура та Антон Швачко.

«Слуга Народу» Конотоп

«Відтепер в Конотопі відкриється сучасний, близький для людей офіс, де зможуть проводити особисті прийоми депутати, куди можуть звертатися громадяни, щоб проблемні питання людей з сіл, кожної громади Конотопщини централізовано вирішувалися, як на місцевому, так і на державному рівнях. Також, в стінах офісу буде проходити багато навчань для наших депутатів, громадських та політичних діячів, які разом розроблятимуть різноманітні проекти для покращення життя мешканців громад Конотопщини», – сказав під-час відкриття Михайло Ананченко.

Взяли участь в урочистому відкритті районного офісу  депутати Сумської обласної ради: голова фракції ПП «Слуга Народу» Микита Баня та представник Конотопщини в облраді Олександр Слюсар.

За такого широкого представництва, зустріч з депутатами місцевих рад та керівників показових територіальних громад Конотопського району: Попівським сільським головою Анатолієм Боярчуком та очільником Дубов’язівської громади Леонідом Біликом, стала початком багатьох намічених планів, як в партійній роботі, так і в напрямку вирішення багатьох наболілих питань.

«Слуга Народу» Конотоп – новий офic у мiстi

Підсумовуючи нашому виданню, депутат Сумської обласної ради Олександр Слюсар зазначив, що  офіси партії створюються у форматі колл-центрів. Також, буде впроваджена єдина база звернень громадян і кожне прохання, кожна проблема, над якою працюватимуть обрані депутати в місцевих радах, разом із депутатами вищих рівнів, будуть комплексно вирішуватися.

Офіс осередку ПП «Слуга Народу» в Конотопі відкрився за адресою: проспект Миру, 40/1. Він працює у будні дні, з 9.00 до 18.00 ранку. Додатково буде повідомлено про контактні номери телефонів.

«Слуга Народу» Конотоп

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button