Житлово-комунальне господарство

Для Кролевецьких підприємств закуплять техніку в лізинг

Кролевецька міська рада, своїм рішенням надала дозвіл на придбання комунальної техніки в лізинг для КП “Кролевецьводоканал” та МКП “Ремдільниця”.

Так, для КП “Кролевецьводоканал” буде придбано, за договором фінансового лізингу, комбіновану машину з мулососним  і каналопромивочним обладнанням. Дозволено укласти договір на загальну суму не більше 2,5 млн гривень. В умовах вказано, що авансовий платіж становитиме не більше 20% від суми договору фінансвого лізингу, відсоткова ставка – не більше 10% річних, строк фінансвого лізингу – не більше 60 місяців

Також, для потреб МКП “Ремдільниця”, на тих же умовах, придбають сміттєвоз з боковим завантаженням та трактор FOTON з навісним устаткуванням.

Додатково, Кролевецька міська рада прийняла рішення “Про встановлення умов повернення субвенції на розвиток комунальної інфраструктури, у тому числі на придбання комунальної техніки, до державного бюджету”. У рішенні вказано, що у разі розірвання уповноваженим банком договору фінансового лізингу на підставі несплати КП “Кролевецьводоканал” та КП “Ремдільниця” лізінгових платежів, передбачених договорами фінансового лізингу, субвенція на розвиток комунальної інфраструктури, у тому числі на придбання комунальної техніки, підлягає поверненню до державного бюджету в повному обсязі протягом трьох місяців з моменту розірвання договорів фінансвого лізингу.

 

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button