ВладаОсвіта

Для Путивльського ліцею ім. Р.Руднєва виділено кошти на придбання обладнання для харчоблоку

Сьогодні, 2 листопада, депутати фракції ПП “Слуга Народу” в Путивльській міській раді (голова Віталій Федоренко), разом з міський головою Путивля Костянтином Гаврильчуком відвідали ліцей № 1 ім. Р Руднєва, для якого було виділено 400 тисяч гривень з державного бюждету для придбання технологічного обладнання для харчоблоку.

“Завдяки підтримці нашого обласного депутата Олександра Слюсаря та взаєморозумінню між депутатами  різних рівнів, а саме  за сприяння голови підкомітету “Сім’я та дитинство” у Верховній Раді Тетяни Скрипки для нашої громади надано відповідні кошти на соціально-економічний розвиток для покращення харчування дітей. Питання обладнаня та капітальних ремонтів харчоблоків буде пріоритетним і в наступному році, тож сподіваємося, що наш ліцей, як заклад, де навчається найбільше дітей громади, стане учасником відповідної державної програми. Дякуємо і нашому міському голові Костянтину Гаврильчуку за підтримку таких корисних ініціатив”, – прокоментував Віталій Федоренко.

Відвідуючи харчоблок ліцею, було констатовано, що обладання знаходиться у вкрай незадовільному стані і першочергово заклад потребує пароконвекційну піч, овочерізку електричну, спеціалізовані столи та стелажі з нержавіючої сталі тощо. Всі ці речі будуть закуплені після того, як депутати Путивльської міської ради приймуть рішення щодо прийняття коштів з державного бюджету та будуть проведені відповідні тендерні процедури.

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button