Covid-19Трагедія

Коронавірус став причиною передчасної смерті голови Сумської обласної організації НСЖУ

Сьогодні, вранці, 2 жовтня стало відомо про передчасну смерть голови обласної організації Національної Спілки журналістів України Віктора Бойко.

Як стало відомо нашому виданню з власних джерел, причиною трагедії стала коронавірусна хвороба, від якої іменитий журналіст лікувався впродовж кількох тижнів, але врятувати його не вдалося.

Як зазначила у своєму дописі голова Сумського прес-клубу Алла Федорина: “З глибоким сумом дізналася, що вже немає з нами Віктора Бойка, нашого колеги, журналіста, редактора, останніми роками – голови обласної організації Національної спілки журналістів. Він пішов сьогодні вночі, як сказала донька, – від ускладнень після ковіду. Щире співчуття рідним. Царство небесне. Світла пам’ять Віті”.

Нагадаємо, Бойко Віктор Михайлович народився 22 серпня 1954 року в селі Зеленківці Недригайлівського району.  Працював редактором газети “Сумщина”. Нині – голова обласної організації Національної спілки журналістів України. Автор ряду художньо-публіцистичних творів у колективних збірниках. Заслужений журналіст України.

Головне фото: Сумські Дебати

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button