Освіта

Народні депутати проінспектували хід ремонтних робіт у Кролевецькому ліцеї №3

Сьогодні, 27 грудня, народні депутати України Михайло Ананченко та Тетяна Скрипка проінспектували хід виконання ремонтних робіт у Кролевецькому ліцеї № 3.

На реалізацію даного проекту за бюджетною програмою було виділено понад 14 млн гривень з державного бюджету на умовах співфінансування з бюджетом Кролевецької міської ради, яка виділила ще понад 3 млн. гривень. Загальна вартість проекту – 17 млн 183,6 тис грн, – зазначили в Кролевецькій міській раді.


Після проведення тендерних процедур, в першій половині листопада підрядна організація розпочала реалізацію програми. За невеликий проміжок часу вдалося зробити рекордно велику кількість робіт.

Наразі, виконано утеплення школи – це понад 3800 м. кв., та на завершальній стадії встановлення вікон та дверей – понад 1400 м. кв. Також, відповідно до державних будівельних норм облаштовуються  пандуси.

Дані роботи будуть завершені до кінця року. Залишиться, за настанням відповідного температурного режиму, провести фарбування фасаду закладу.

Дякуємо народному депутату України Михайлу Ананченку, адже цей проєкт став можливий завдяки його підтримки, та сприянню депутата Сумської обласної ради Олександра Слюсара, – зазначили у міськраді.

Також, заклад вже отримав частину нового технологічного обладнання для харчоблоку, яке було закуплене у дві Кролевецькі школи завдячуючи підтримці народної депутатки України Тетяни Скрипки, яка добре знається на проблемних питаннях освітян та опікується покращення якості харчування дітей в закладах освіти.

Схожі статті

Один коментар

  1. Утеплення проінспектували,молодці… а ось ремонт класних кімнат, після такого утеплення поклали на батьків, зі словами ” якщо хочете, щоб ваші діти вийшли на навчання 9.01.2022, то потрібно як найшвидше зробити ремонт класної кімнати! Шановні депутати, скажіть, це так повинно бути чи може я чогось не розумію???
    Я багатодітній мама. В цій школі навчається двоє моїх дітей… на ремонт однієї кімнати дай, на ремонт другої кімнати дай, на ремонт школи за двох дітей дай… мало того, що діти просиділи дома під час утеплення, так тепер батьки ще повинні за власний кошт, відремонтувати класні кімнати, щоб діти вчасно пішли до школи!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button