Досягнення

ГО «Батьківський дім» з Конотопу отримає понад 140 тис грн на реалізацію двох проєктів

Управління молоді та спорту Сумської ОДА оголосило переможців конкурсів проєктів інститутів громадянського суспільства, для реалізації яких у 2022 році надаватиметься фінансова підтримка з обласного бюджету.

Як повідомили в Конотопській міській раді, серед переможців і міська молодіжна громадська організація «Батьківський Дім», що презентувала два проєкти на загальну суму 141 886 грн.

Так, 93 536 грн отримає організація на втілення проекту у напрямку національно-патріотичного вихованння  «Міжокружний табір Уладу Пластунів Новаків «Вільні Землі 2022»». Це двотижневе таборування для 50 дітей з громад області віком від 7 до18 років, які вже є пластунами, або хочуть більше дізнатися про Пласт та долучилися до нього.

Заплановані вишколи, гутірки та різноманітні майстерки для розвитку творчих здібностей. Діти здобудуть вмілості з певних спеціалізацій та отримають знання, що стануть у пригоді в подальшому житті та навчанні. Передбачена культурно-історична екскурсійна програма – пластові новаки та юнаки відвідають міста Путивль, Батурин, с.Качанівка, – зазначають у міськраді.

Керівник проєкту: отець Ігор Шемяков – пластун, сеньйор праці (курінь Сіроманці).

48 350 грн – у напрямку молодіжної політики, отримає проєкт «Активізація молоді». Захід спрямований на учнівську та студентську молодь – це 4-х денне таборування в наметах поблизу міста Конотоп для 50 осіб з громад Сумщини.

Для учасників будуть проведені тематичні тренінги, що спрямовані на розвиток лідерських здібностей,вміння працювати в команді, підвищення фінансової грамотності та засади студентського/учнівського самоврядування.

Керівник проєкту: Алла Замула – представник Конотопського теркому профспілки Південно-Західної залізниці, секретар Молодіжної ради при Конотопській міській раді.

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button