Війна

У бою з ворожою ДРГ на Шосткинщині загинув прикордонник

На Сумщині прикордонники дали бій ворожим диверсантам

Сьогодні вранці з боку російського села локоть ворог відкрив вогонь по прикордонній території Сумщини. Про це повідомили в Державній прикордонній службі України.

Рашисти вели стрільбу з мінометів, гранатометів, кулеметів та автоматів. Під прикриттям вогню на територію нашої країни намагалася зайти російська диверсійно-розвідувальна група. Прикордонники дали бій диверсантам та змусили їх відступити за лінію державного кордону.

Попри те, що Сили оборони України вигнали ворога з Сумщини, росія зі свого боку постійно здійснює обстріли прикордонних територій області. Захисники України дають гідну відсіч агресору, – зазначили в Держприкордонслужбі.

На жаль, стало відомо, що під час відбиття атаки ворога в бою загинув прикордонник з Глухова, який є уродженцем міста Шостка – Олександр Володимирович Поповченко.

Як повідомили у Глухівській міській раді, головний сержант Олександр Поповченко був інспектором прикордонної служби другої категорії. Він мав 10-річний досвід служби у ПСУ, минулого року звільнився після закінчення чергового контракту. Після повномасштабного вторгнення росії прийняв рішення продовжити службу і робити те, що вмів: захищати кордон України. По мобілізації був призваний до відділу прикордонної служби «Глухів».

У 44-річного Олександра Поповченка залишились дружина і двоє дітей. Розділяємо горе родини. Висловлюємо щирі співчуття від імені кожного жителя громади.

Прощання із загиблим відбудеться завтра, 17 травня, об 11:00 біля Трьох-Анастасіївського собору у Глухові.

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button