Святкування

У Конотопі відсвяткували День міста

Вчора, 6 вересня протягом всього дня, у різних локаціях, святкували конотопці та гості славетного міста 384-у річницю від дня заснування Конотопа.

Розпочались святкові заходи з урочистого покладання квітів до меморіалу «Вічна Слава», вшанувавши всіх земляків, які боролися за незалежність України у військових конфліктах.

У міському палаці культури були вручені головні відзнаки міста, людям, які примножують славу Конотопу. У святі під назвою «Осіннє золото» взяли участь кращі художні колективи та окремі виконавці, народні депутати, керівництво міста та області. Нагородили отримали кращі представники різних галузей.

Далі, святкові заходи продовжилися на площі Миру, де до уваги мешканців було представлено виставку картин учасників пленеру художників «Барви Малевича» та патріотичні фотозони, а також – було проведено турнір з настільних ігор «Веселковий куб» та «Дуаліті». Святковий настрій дарували майстри та майстрині любительських об’єднань «Майстри Конотопа» та «Скарби Конотопщини» міського центру культури і дозвілля «Кінотеатр «Мир»», – повідомляють на сторінці Культура Конотоп

На базі «Музею авіації» відбулось свято «Крила Конотопа» з екскурсіями по експозиції, майстер-класами зі збирання та розбирання автоматичної зброї, виставкою військових форм.

Всі бажаючі мали змогу відвідати пізнавальну трамвайну екскурсію містом, де дізнатись про таємниці історії нашого краю.

Ввечері конотопці відпочивали на культурно-мистецькому фестивалі «З любов’ю до Конотопа». Гучними оплесками зустрічали чоловічий вокальний ансамбль «Осокори» (місто Ромни), гурт «ВАСЯЯН» (місто Київ), інструментальний кавер-дует «FreeDuo» (місто Черкаси) та кевер-гурт «Дебош» (місто Суми). Запальний настрій дарували молоді місцеві діджеї під час святкової дискотеки.

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button