Святкування

У Путивлі привітали газовиків з професійним святом

Напередодні відзначення Дня працівників нафтової та газової промисловості, депутати Путивльської міської ради від ПП «Слуга Народу» Віталій Федоренко та Інна Сорока відвідали Путивльський цех АТ «Сумигаз», щоб привітати газовиків Путивльщини зі святом.

Вони також передали вітання від депутата Сумської обласної ради Олександра Слюсаря та вручили від нього Подяку «За вагомий вклад у розвиток системи газопостачання, безперебійне та безаварійне газопостачання мешканців Путивльської громади  та з нагоди Дня працівників нафтової та газової промисловості» старшому майстру служби експлуатації систем газозабезпечення Управління експлуатації Путивльського цеху АТ «Сумигаз» Анатолію Данченку.

«Сьогодні, в області, до керівництва АТ «Сумигаз» багато надходить претензій від мешканців Сумщини, зокрема щодо нарахування за спожитий газ у платіжках і обласна влада тримає дане питання на контролі. Проте, ми вдячні кожному працівнику газового господарства, які на місцях виконують надзвичайно важливу функцію – це безаварійне та безперебійне постачання газу, своєчасний та якісний ремонт систем, заміна газопроводів тощо. Ці люди, своєю щоденною працею забезпечують тепло в наших оселях та комфорт у побутових справах, тож дякуємо їм за роботу!», – зазначив, передаючи нагороду, Олександр Слюсар.

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button